<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

29.01.2015

ПАТ «АЗОТ» суттєво здешевило харчування для своїх працівників

На третину зменшилися ціни в їдальнях та буфетах Черкаського «Азоту» з 1 січня цього року. Таким чином, підприємство прагне захистити своїх співробітників від росту цін та зниження рівня життя, яке спостерігається нині в країні.

Ініціатива здешевлення харчування належить Голові Правління ПАТ «АЗОТ» Віталію Склярову.

– Останні роки на нашому підприємстві велика увага приділяється соціальному захисту працівників, у тому числі – створенню комфортних умов для їхньої роботи та відпочинку, – зазначив Віталій Леонідович. – Ми ремонтуємо побутівки, буфети, повністю реконструювали їдальню №4. З нового року зменшили ціни на продукцію комбінату харчування.

Як пояснила директор комбінату громадського харчування (КГХ) Ольга Ситник, ціни, які були раніше, повністю покривали витрати на закупку продуктів та приготування страв. З цього року частину витрат візьме на себе підприємство.

Виробничники відразу ж помітили зменшення вартості звичних страв.

– Перших два тижні всі дивувалися і запитували як нам це вдалося: ціни в магазинах та ринках стрімко ростуть, а в нас – падають, – зазначила буфетниця КГХ Оксана Кучеренко. – Тепер постійні клієнти вже знають, а от працівники підрядних організацій чи водії, які приїздять за продукцією, і які й раніше дивувались нашим помірним цінам, тепер взагалі не вірять власним очам.

Найбільше зниженню цін радіють азотівці, які щодня відвідують їдальню

– Якщо раніше я платив за обід 15 гривень, то тепер приблизно такий же набір страв обходиться у 8 – 9 гривень, – ділиться враженнями провідний інженер­-електронік Дмитро Жиряков. – Все дуже смачно, але хотілося б, щоб розширився асортимент страв. Особисто мені дуже не вистачає картоп­лі, запеченої з м’ясом чи грибами і сиром.

Василь Таранцев, начальник дільниці відділу головного мет­ролога, зізнався, що вже років 10­-ть обідає в їдальні. Додому купує також свіжоспечений хліб та заморожені напівфаб­рикати.

– Кілограм вареників з капустою чи з картоплею кош­тують зараз до 9 гривень, з Дніпровським сиром – 28 гривень, – розповідає Ольга Ситник. – Напівфабрикати можна замовити в будь­-якій їдальні чи буфеті й вам їх туди ж і доставлять у вказаний термін.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку