<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

27.01.2015

Працівники Черкаського «Азоту» OSTCHEM зібрали для потреб бійців АТО більше 277 тисяч гривень

Волонтери ініціативної групи «Україна понад усе», створеної на ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), зібрали вже більше 277 тисяч гривень. Усі кошти спрямовуються на придбання необхідної бійцям амуніції, ліків, теплого одягу тощо.

26 січня волонтери підприємства передали воїнам, які приїхали на ротацію, п’ять костюмів «Горка», призначених для захисту від вітру та дощу. Костюми пошиті з брезенту та кордури – товстої нейлонової тканини з особливою структурою нитки, що відштовхує воду. Вартість одного такого комплекту становить 1600 грн. Оскільки за нинішніх погодних умов зросла потреба в подібних костюмах, волонтери «Азоту» планують і надалі закупляти й передавати їх у зону проведення АТО.


– Я воюю з самого початку антитерористичної операції. Зараз наш батальйон дислокується в Пісках неподалік Донецького аеропорту, – розповідає боєць Володимир А., який одержав костюм «Горка». – Ми постійно співпрацюємо з «Азотом». Відчуваємо їхню підтримку. Неодноразово отримували продукти харчування, цигарки та одяг.

Нещодавно ініціативна група «Азоту» відправила на Схід чергову партію гуманітарної допомоги. Після зустрічі з волонтерами підприємства боєць АТО Микола Н. повіз своїм товаришам на передову (блокпост біля міста Щастя) зимові куртки, ватні штани, комплекти натільної білизни, валянки, підшоломники, рукавиці та мило. Також волонтери купили і вже передали нову зимову форму, флісовий утеплювач, балаклаву, маскхалат і речовий мішок працівникові котельного цеху ПАТ «АЗОТ» Юрію К., який втратив особисті речі під час одного з обстрілів.

Крім того, підприємство на прохання «Самооборони Майдану Черкаської області» надало автобус для перевезення бійців 14-го мотопіхотного батальйону (колишнього батальйону територіальної оборони «Черкаси»), які приїхали на ротацію. Урочиста зустріч героїв пройшла на центральній площі міста 24 січня.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку