<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

01.09.2014

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітав учнів 19 черкаських шкіл із Днем знань

Представники ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), побували на урочистостях з нагоди свята першого дзвоника у 19 школах Черкас.

Першокласники отримали в подарунок від підприємства брендовані пенали зі шкільним приладдям, рюкзаки, а підшефна ЗОШ № 10 ще й 6 сучасних комп’ютерів. Турботу про себе відчули 1700 першачків.

На подарунки школам міста ПАТ «АЗОТ» витратив понад 150 тисяч гривень.

Голова Правління ПАТ "АЗОТ" Віталій Скляров на урочистостях у спеціалізованій школі №17



– Підтримка освітнього процесу на місцях – один із важливих принципів політики корпоративної соціальної відповідальності холдингу OSTCHEM. Попри напружений економічний стан в країні, ми продовжуємо надавати допомогу школам міста, згідно з шефською угодою. Актуальні проблеми навчальних закладів визначаються на зустрічах представників підприємства із педагогічними колективами навчальних закладів і батьками учнів, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

До 1 вересня силами структурних підрозділів підприємства у підшефних школах було виконано значний обсяг ремонтних робіт. Зокрема, в актовому залі та мультимедійному кабінеті ЗОШ №22 хіміки встановили підвісну стелю загальною площею 250 м2, у ЗОШ №12 – провели капітальний ремонт теплового пункту, у ЗОШ №21 – відреставрували 170 м2 стелі в холі й коридорі на другому поверсі, в ЗОШ №13 – замінили плити на в’їзді до школи та відремонтували вимощення навколо будівлі тощо.

Довгоочікуваний подарунок – 6 сучасних комп’ютерів – у День знань отримали від «Азоту» учні ЗОШ №10.

Почесний президент ПАТ "АЗОТ" Валентина Жуковська і начальник соціально-комунального
відділу Володимир Солопенко дарують комп'ютери для учнів ЗОШ №10

– Торік у мультимедійному класі було замінено проводку, а цьогоріч нарешті повністю укомплектуємо його новітньою технікою. Школа постійно відчуває підтримку керівництва «Азоту» у вирішенні нагальних питань. Наприклад, зараз цех електропостачання підприємства виконує в школі капітальний ремонт проводки, яка була в аварійному стані, вже провів перевірку опор заземлення, замінив щитові, – зазначив Василь Хилько, директор ЗОШ №10.

Напередодні Дня знань, 31 серпня, у Палаці культури «Дружба народів» традиційно відбулося свято для дітей азотівців та учнів підшефних шкіл. Уже 10 років поспіль концертний зал міста перетворюється на Країну знань. Щороку режисери готують нову виставу з інтерактивними елементами за участі мультиплікаційних і казкових героїв. Незабутні враження дітям подарували 150 юних артистів.




– Це справді був феєричний театралізований концерт. Коли отримали запрошення, навіть не підозрювали, що підприємство, на якому працює мій чоловік, вітатиме нашого школярика у такому форматі. Найцікавіше, що виставу із захопленням дивився не тільки син, але і я, – поділилася враженнями Ірина Чоповська.


По завершенню урочистостей у подарунок до 1 вересня більше 90 першачків азотівців отримали рюкзаки.

– Надзвичайно вдячні керівництву за такий подарунок. Сину до вподоби колір. Я ж роздивилася його з погляду практичності – дуже зручний, якісний матеріал. Напевно, нам вистачить його не на один рік, – зауважила Марія Алєксєєва.


Нагадаємо, у 2013 році ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM надав допомогу десяти міським школам на півмільйона гривень. Кожна підшефна школа тоді отримала по 50 тисяч гривень. Ці кошти спрямували на ремонт і придбання меблів, комп’ютерів, іншої оргтехніки та обладнання.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку