<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

07.07.2014

Відпочинок у Лазурному: море, гарний настрій та незабутні емоції

Тепле море і не менш теплий прийом господарів, дельфіни просто під берегом, цікаві екскурсії, якісне харчування – це далеко не всі позитивні враження працівників ПАТ «АЗОТ», які нещодавно повернулися з моря. Нагадаємо, що цього року азотівці відпочивали в санаторії «Чайка» (смт. Лазурне Херсонської області).

– Мені дуже сподобався відпочинок, навіть дощі не змогли його зіпсувати, – розповідає секретар­-друкар цеху захисних покриттів «Азоту» Вікторія Маринченко. – Дуже багато вражень і в мене, і в доці. Нас зустріли з дороги, поселили в номери і тільки після цього ми вже пішли на реєстрацію, яка зайняла від сили 5 хвилин.

Удруге відпочивальники відчули дбайливе ставлення працівників санаторію до себе, коли в номер зайшла покоївка і поцікавилася, як часто і коли саме вони хотіли б, щоб у них прибирали. Сподобалося також, що в кожному номері є санвузол, телевізор та холодильник, працює Wi-­Fi. У більшості номерів – сучасний ремонт.

Санаторій розташований просто на березі Чорного моря

Житловий корпус санаторію має 4 поверхи, коридори та холи кожного з яких оформлені у своєму стилі та зручно вмебльовані. До послуг відпочивальників – великий плазмовий телевізор, який «ловить» близько 100 каналів. У коридорі стоять кулери з холодною та гарячою водою. Є в санаторії і досить велика бібліотека.

Сподобалося черкаським відпочивальникам також збалансоване санаторне харчування. До раціону входять кисломолочні продукти, овочі, фрукти, риба, м’ясо. Перед сніданком усім пропонують випити фіточай з різними зборами: від захворювань серцево­-судинної системи, органів травлення та дихання. Кожен за потреби може пройти п’ять курсів фізпроцедур, вартість яких закладена у вартість путівки. Найпопулярніші з них – масаж, магніт, електрофорез, грязі, інгаляції тощо. За додаткову плату відпочивальники можуть продовжити курс лікування чи пройти інші процедури.

Та найбільше емоцій в азотівців викликала культурна програма санаторію, значною частиною якої опікувалася культорганізатор Галина Іванівна, починаючи від ранкової зарядки і закінчуючи вечірніми дискотеками для дітей і дорослих. Справа її рук і свято Нептуна та свято «метелика», на яке кожен мав прийти з краваткою на шиї у вигляді метелика. На території санаторію є великий басейн, який за прохолодної погоди цілком заміняє дітлахам море. Обладнаний також дитячий майданчик та футбольне поле.

Дві команди "медуз" змагалися на святі Нептуна

Сподобалось нашим відпочивальникам і саме море. Дельфінів тут бачили практично щодня. Вони настільки близько підходять до берега, що можуть плавати навіть між людьми. Любителі активного морського відпочинку мали можливість ловити рибу, крабів та рапанів. Багато хто їздив на різноманітні екскурсії. Дуже всіх вразило купання в гейзері, який знаходиться за 15 км від смт. Залізний Порт. Тут обладнано два басейни з гарячою концентрованою мінеральною водою та один грязевий. Температура води, яка виходить з глибини 1527 метрів становить 67о С, у басейнах – 45­-50о С. Купання в такій воді та лікування гряззю рекомендовано в разі захворювань нервової системи, хворобах суглобів, органів дихання та щитоподібної залози.

Нині на відпочинок до Лазурного поїхав уже третій заїзд азотівців. Нагадаємо, що вартість путівки складає 3000 грн., з них профком сплачує 1750 грн. за дорослого та 1900 грн. за дитину. Загалом планується придбати близько 600 путівок для виробничників та їхніх дітей.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку