<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

04.04.2014

Запорука успіху футболістів «Азоту» – досвід та майстерність

Переможною стала цього року для футболістів ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM участь у вищій лізі відразу двох обласних зимових чемпіонатів з міні-футболу. На змаганнях, які проводилися серед аматорських команд громадською організацією ААМФ, азотівці вибороли І місце, а в чемпіонаті, організованому Асоціацією міні-футболу (АМФ) області здобули срібло.

Також спеціальними кубками та грамотами  відзначили гравців «Азоту», які найкраще себе проявили. Зокрема, Нікіта Соколовський (слюсар АВР цеху ВПіПК) на обох чемпіонатах здобув звання «кращий голкіпер» за найменшу кількість пропущених голів та дієву допомогу команді. Нікіта має великий досвід гри і в нападі, і в захисті, і в напівзахисті та був капітаном команди в чемпіонаті ААМФ, тож не дивно, що його професіоналізм не змогли не помітити.

Ще одне почесне звання –  «кращий гравець»  у двох турнірах чемпіонату АМФ виборов майстер ЦЦР Артем Андрійченко.

Запорукою успіху своєї команди «Азоту» Нікіта Соколовський вважає її досвідченість та майстерність.

– Як у нас, так і в суперників сильні гравці, які виступають і на обласному, і навіть на всеукраїнському рівні, проте азотівці все ж таки трохи старші, досвідченіші та краще володіють технікою, – зазначив Нікіта Соколовський.


Погоджується зі своїм колегою і Олександр Куць (слюсар-ремонтник котельного цеху), який став на чолі команди в другому чемпіонаті, проте додає, що дуже важливу роль зіграли також злагоджена гра команди та чітке виконання вказівок тренера Сергія Усаковського. Незважаючи на те, що у вирішальній грі змогли взяти участь лише п’ять футболістів, азотівці все одно здобули перемогу.

Нині наша збірна представляє підприємство на іграх Кубка «Азоту», який проходить цього року в трьох лігах: аматорській (дорослі), студентській та дитячій.  

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку