<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

03.04.2014

Черкаський «Азот» OSTCHEM відкрив міські змагання з міні-футболу – ІІІ Весняний Кубок «Азоту»

ПАТ «АЗОТ» Черкаси, що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) вже другий рік проводить в місті змагання з міні-футболу на Кубок «Азоту». 2 квітня в спорткомплексі підприємства відбулося відкриття ІІІ Весняного Кубка.

Ігри триватимуть до 24 травня.

Спільний соціальний проект підприємства та міста, спрямований на популяризацію та розвиток дитячого спорту в Черкасах, був започаткований рік тому разом з черкаським футбольним клубом «Явір» для дітей трьох вікових категорій (2005-2006 р.н., 2003-2004 р.н. та 2001-2002р.н.). Цього року Кубок «Азоту» проходитиме відразу в трьох лігах: дорослій, студентській та дитячій.

«Приємно, що змагання на Кубок «Азоту», які вже стали традиційними та очікуваними в спортивному житті міста, нині розширюються, залучаючи більше вікових категорій учасників. Адже футбол – це гра, в яку грають і за яку вболівають мільйони, яка об’єднує людей, вчить діяти командою, виховує справжні людські якості», –  зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

Команда школи №13 – постійний учасник змагань на Кубок "Азоту"

Взяти участь у змаганнях виявили бажання 17-ть із 34-х загальноосвітніх шкіл Черкас, а також приватна школа «Софія» та ФК «Явір». Заявки на участь у студентській лізі подали 13 вищих та середніх навчальних закладів Черкас. Зокрема, Черкаський національний університет ім.Б.Хмельницького, Академія пожежної безпеки, Черкаська філія Європейського університету, Черкаський політехнічний технікум, медичний коледж та інші. У дорослій аматорській лізі братимуть участь 12 команд установ, організацій та підприємств міста: торгівельні центри «Транзит» та «Епіцентр», компанія «Інтерплит», служби утримання будинків «Митниця» та «Соснівка», управління магістральних газопроводів «Черкаситрансгаз» та інші. Братиме участь у змаганнях і команда Черкаського «Азоту».

Окрасою відкриття ІІІ Весняного Кубка "Азоту" став виступ танцювально-спортивного
колективу "Ірбіс"

Директор Черкаської школи №22 Руслан Ткалич особисто привіз до спорткомплексу «Азоту» своїх юних футболістів.
 
«Наша школа – постійний учасник змагань, які організовує ПАТ «АЗОТ». Торік ми стали переможцями Літнього кубка та бронзовими призерами Зимового», – зазначив Руслан Володимирович. – «Подібні заходи допомагають нам – освітянам, виховувати в наших дітках такі якості як повага один до одного, чесність, щирість, відкритість… Хлопці з великим бажанням і нетерпінням чекають на початок ігор. Дуже приємно, що «Азот» приділяє увагу вихованню нашої молоді».
   
Показова гра представників студентських команд

Торік було проведено два кубки – Літній та Зимовий. У них взяли участь близько 900 учнів черкаських шкіл. У Зимовому Кубку «Азоту», що фінішував 14 грудня 2013, перше місце в різних вікових категоріях вибороли команди шкіл №№ 9, 4 та 18. Крім традиційних кубків, медалей та грамот, вони отримали комплекти спортивної форми для всієї команди. 

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку