<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

19.11.2013

Черкаський семикласник переміг у міжнародному вокальному конкурсі імені Шаляпіна

Данило Шаренко, учень 7-го класу черкаської школи № 22, завоював диплом лауреата I ступеня на Міжнародному фестивалі-конкурсі хорового та вокального мистецтва ім. Ф. І. Шаляпіна, який відбувся в Ялті.



Цього року за перемогу в престижному фестивалі змагалися 200 вокалістів з різних куточків України, Росії, Узбекистану, Казахстану, Білорусі, Сербії та Китаю. Конкурсанти різних вікових категорій змагалися у жанрі академічного, народного та естрадного вокалу. Конкурсну програму оцінювало незалежне міжнародне журі, до складу якого увійшли заслужені діячі культури з України та Росії, педагоги консерваторій та музичних вишів. Головою журі була професор Луганського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, народна артистка України Джульєтта Якубович.

Данило навчається також у музичній школі № 3 по класу акордеона і займається вокалом. Серед його попередніх досягнень: перше місце у Міжнародному конкурсі «Прем’єр» у Києві (2012 р.), друге місце на обласному фестивалі ім. Т. Г. Шевченка (2012 р.) й обласному конкурсі «Таланти твої, Черкаси» (2013).

Фінансову підтримку для участі в конкурсі ім. Ф. І. Шаляпіна Данилу надав Черкаський «Азот», який входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує азотні активи Group DF). «Талановиті діти повинні брати участь у змаганнях такого рівня: це не тільки додає їм упевненості, але й зміцнює бажання займатися ще наполегливіше. Водночас для участі у престижних конкурсах необхідні кошти, яких і так не вистачає в шкільному бюджеті. На щастя, у нашому місті є великі підприємства, які готові допомагати», – каже Руслан Ткалич, директор черкаської школи № 22.

«Черкаський «Азот» як містоутворююче підприємство багато уваги приділяє допомозі дітям, зокрема сприяє їх творчому та духовному розвитку», – прокоментував Голова Правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров. – «Тому, коли директор однієї з наших підшефних шкіл звернувся до нас з проханням підтримати Данила на міжнародному вокальному конкурсі, ми з радістю відгукнулися».

Раніше Черкаський «Азот» виділив по 50 тисяч гривень для кожної з 10-ти підшефних шкіл на ремонт та придбання меблів, а також на купівлю комп’ютерів, оргтехніки й устаткування. «Підтримка освіти – один із пріоритетних напрямків корпоративно-соціальної діяльності компанії Group DF, частиною якої ми є», – зазначив Віталій Скляров. – «У рамках підтримки освіти ми підписали шефські угоди з 10 школами на 5 років. Приємно, що це робиться для дітей, в тому числі і для дітей наших співробітників».

Окрім Черкаського «Азоту», ще одне підприємство холдингу OSTCHEM - «Концерн Стирол» спонсорує збірні команди Горлівки з хімії, біології й математики на Всеукраїнських шкільних турнірах й олімпіадах. Холдинг системно підтримує хімічну освіту. Насамперед допомагає в організації всеукраїнських олімпіад з хімії серед школярів, підтримує національну збірну на різноманітних міжнародних змаганнях, виділяє спеціальні стипендії для вчителів, чиї вихованці здобувають першість на змаганнях.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку