<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

03.04.2013

У футболістів ПАТ «АЗОТ» з’явилася потужна група підтримки

Сім працівниць договірного відділу департаменту аналізу, планування і тендерних процедур ПАТ «АЗОТ» утворили групу підтримки для двох команд з міні-футболу, в яких грають представники керівного складу підприємства. Учасниці групи мають усі необхідні атрибути: форму, тріщалки, помпони, дудки та плакати.


Учасниці групи підтримки футболістів ПАТ «АЗОТ»: Світлана Красильник, Ольга Майданиченко, Юлія Чупринюк, Ірина Солом’янюк, Лана Гарькушка, Світлана Білик та Олена Ільєнко

Як розповіли учасниці групи, вболівальницями вони стали поступово. Зацікавились футболом, як і багато інших українців, після Євро-2012. А оскільки і їхній попередній керівник – Олексій Олександрович Буш, і нинішній – Сергій Вікторович Лемчик, захоплювались міні-футболом та грали за збірну керівництва підприємства – почали приходити на тренування та змагання. Проте, з усією серйозністю група підтримки приступила до своїх обов’язків у лютому цього року під час товариської зустрічі збірної керівного складу підприємства з представниками холдингу OSTCHEM.

– Ми зрозуміли, що повин-ні підтримати нашу команду і почали ретельно готуватися, – розповідає одна з учасниць групи підтримки Олена Ільєнко. – Придбали футболки корпоративних кольорів (жовтогарячого та синього) з написом: «Я люблю футбол», а також спеціальні тріщалки, помпони, дудки. На стінах спортзалу повісили плакати з написами «Азот» – чемпіон» та «Азот» – вперед». Бойовий дух нашої команди ми підтримували кричалками на зразок: «Наш Азот вперед идет, наш Азот вам гол забъет».

З того часу група підтримки – постійний учасник зустрічей команд правління та директорату товариства. А щоб ні тих, ні інших не образити, учасниці теж розділилися на дві групи, які різняться кольором футболок.

– Нам дуже приємно, що після гри наші футболісти завжди дякують за підтримку й кажуть, що завдяки нам вони перемагають, – зазначає Ірина Солом’янюк. – Ми й самі отримуємо величезний емоційний заряд і, незважаючи на те, що ігри відбуваються після закінчення робочого дня, додому завжди їдемо повні сил та з піднесеним настроєм.

Тож, учасниці першої в історії «Азоту» групи підтримки закликають працівників інших структурних підрозділів підприємства наслідувати їхній приклад та підтримувати свої футбольні команди, адже це суцільний позитив і для спортсменів, і для самих вболівальниць.

Возврат к списку