<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

07.03.2013

Дмитро Колдун: хімік за освітою, співак та музикант за покликанням

Цього року жінок Черкаського «Азоту» привітав зі святом 8 Березня білоруський співак Дмитро Колдун, останні пісні якого вирізняються особливим ліризмом і відповідають настрою весняного свята кохання і краси.



Дмитро став відомим після того, як здобув перемогу у проекті російської «Фабрики зірок-6». На фабриці він виконував пісню «Still loving you» разом з легендарною групою «Скорпіонс», після чого соліст групи Клаус Майне запросив молодого співака виконати цю пісню в рамках спільного туру, а також подарував Дмитрові ексклюзивну гітару.

Вдалою була й участь Дмитра Колдуна в «Євробаченні-2007», де він вперше вивів Білорусь у фінал конкурсу та зайняв 6 місце, отримавши максимальні 12 балів від України, Росії та Ізраїлю за виконання пісні «Work your magic».



Після виступу на сцені «Дружби народів» Дмитро погодився відповісти на кілька запитань.

– Ви часто буваєте в Україні, які враження від Черкас?
– У Черкасах я вперше. На жаль, у мене не було можливості подивитися місто. А от ваш Палац культури мені дуже сподобався. Таких концертних залів немає навіть у деяких великих містах України та Росії. В Україну я приїжджаю не дуже часто. Хоча, як я вже казав під час виступу, в мене є українське коріння. Мій дідусь із Запоріжжя. Там є ціле село Колдунів. Якщо візити в Україну не пов’язані з концертами, це переважно зйомки кліпів, адже в мене тут багато друзів-кліпмейкерів, які допомагають мені з цим. Але буває, що й просто їду погостювати у друзів.

– На концерті ви були з оригінальною червоною гітарою. Це та сама, яку подарував соліст групи «Скорпіонс»?
– Так, це ексклюзивний інструмент, таких гітар всього штук сто. Вона мені дуже дорога, тому їздить зі мною на всі концерти, і стала вже своєрідним талісманом.

– Ви підтримуєте нині зв’язки з виконавцями цієї групи?
– Ми залишилися в дружніх стосунках, проте бачимося дуже рідко. Це й зрозуміло, ми живемо в різних країнах. До того ж, у них дуже щільний графік. Але коли вони приїздили до нас в Мінськ на останній концерт, ми дуже добре поспілкувались.

– Англійською чи німецькою?
– Спілкуємось англійською, проте вони знають декілька слів російською: «чувак, хорошо» і «да». Щоправда, в спілкуванні це мало допомагає.

– За освітою ви хімік. Чому вирішили здобувати таку спеціальність при тому, що з дитинства займалися музикою і були людиною творчою?
– Я вирішив, що одне одному не завадить. Я може й зараз, якщо не складеться, піду до вашого керівництва проситися на роботу (сміється – прим. авт.). А якщо серйозно – я дуже люблю хімію ще зі школи, адже це наука про те, як взагалі влаштоване життя на планеті. Я й зараз, коли зустрічаю тематичні статті про якісь нові відкриття чи інновації, читаю їх із задоволенням. Звичайно, я вже мало що пам’ятаю з вивченого. Мав працювати на полімерному виробництві.

– У вас нетипова, як для популярного співака, історія кохання. Ви одружилися з подругою дитинства. Усі ці роки ви зустрічалися?
– Так, ми зустрічалися з Вікторією ще зі школи, майже 12 років. Звичайно, з деякими перервами, як і в усіх, не обходилося без сварок та непорозумінь. За освітою вона лікар. Торік ми одружилися, а в січні цього року в нас народився синок. Поки що дружина з сином живуть в Мінську. Батьки їй допомагають поки я в роз’їздах, а закінчаться гастролі – будемо жити разом у Москві.

– Над чим ви зараз працюєте?
– Плани типові для всіх артистів: гастролі, нові пісні, кліпи. До кінця року планую випустити новий альбом. У мене своя студія звукозапису в Москві, ми там часто збираємося з колегами, працюємо, обговорюємо творчі плани.

– Ви вже думали над тим, як вітатимете дружину, маму з 8 Березня?
– Якщо чесно, то ні. Та й побачитися на свято нам не вдасться. Привітаю по телефону. А коли вже їхатиму до них, подбаю про подарунки.

Наталія Бакалова, фото Михайла Захаріна

Возврат к списку