<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

10.09.2012

Відкриття «Дружби народів» стало справжньою подією для Черкас

Реставрований у рекордні строки Палац культури «Дружби народів» гостинно відчинив двері черкасцям 8 вересня – в день, коли 50 років тому було закладено «першу цеглину» в будівництво нинішнього ПАТ «АЗОТ».







Відкриття Палацу культури стало великою подією для міста, черкасці вщерть заповнили площу біля нього. В урочистостях взяло участь найвище керівництво області та міста, а також головний акціонер ПАТ «АЗОТ», Голова Ради директорів Групи компаній Group DF, Голова Ради федерації роботодавців України Дмитро Фірташ з ініціативи якого й було проведено таку масштабну реконструкцію. Саме він разом із Почесним Президентом ПАТ «АЗОТ» Валентиною Жуковською в присутності митрополита Черкаського і Канівського Софронія та Голови Правління ПАТ «АЗОТ» Віталія Склярова перерізали символічну стрічку перед входом в оновлений Палац, що знаменувало відкриття свята, як і феєрверк з паперових стрічок та золотих пелюсток, які буквально засипали присутніх.



– Дуже важливо, щоб було розуміння зв’язку між містом і підприємством, – зазначив відкриваючи святковий концерт Дмитро Фірташ. – На мою думку, актуальним повинне бути гасло «Черкаський Азот – це Черкаси». Адже ми живемо та працюємо в цьому місті і для нас важливо, щоб місто розвивалося, було комфортним для життя і роботи.

Дмитро Васильович також зізнався, що беручись за реконструкцію, хвилювався не про те, скільки це буде коштувати, а про те, чи встигнуть виконати роботи у визначений термін та приурочити відкриття найбільшої сцени області важливій для підприємства та міста даті. Будівельники, за його словами, працювали в кращих традиціях Радянського Союзу, практично цілодобово, і робота була зроблена. Тож Дмитро Фірташ подякував перш за все безпосереднім керівникам Черкаського Азоту: Голові Правління Віталію Склярову та Почесному Президенту Валентині Жуковській, які доклали чималих зусиль, аби все було зроблено якісно і вчасно.



– Ми хочемо, щоб за нас завжди говорили наші справи, – зазначила у своєму виступі Валентина Жуковська. – Ми ділові люди, тому завжди працюємо на результат, і сьогодні цей Палац культури – найкраще свідчення моїм словам.

Не забули на святі й про будівельні організації, які виконували реконструкцію. Їм з оновленої сцени «Дружби народів» подякував Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

Перший концерт у реставрованому залі вели відомі ведучі Сніжана Єгорова та Юрій Кот. Причому, побачити та почути все, що відбувається на сцені, змогли також черкасці, які перебували на площі біля Палацу. Оскільки концерт транслювався на два великі екрани, встановлені на вулиці.









Свої виступи черкасцям дарували гурт «Брати», Анастасія та Вікторія Петрик, фіналісти шоу «Голос країни» Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, Олександр Пономарьов та Олег Скрипка. А закінчилося свято урочистим відкриттям фонтану та пишним феєрверком.



Наталія Бакалова, фото Михайла Захаріна


Возврат к списку