<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

02.11.2011

Черкасці отримають оновлений Палац «Дружба народів»

Понад 30 млн. грн. планує вкласти керівництво ПАТ «Азот» в реконструкцію Палацу культури «Дружба народів». Якщо все йтиме за планом, нове обличчя найбільшого в області закладу культури, черкасці побачать вже на День міста наступного року.


Палац культури "Дружба народів"

Насамперед, тут заплановано відремонтувати покрівлю, п’ять танцювальних залів, усі наявні санвузли. Буде повністю оновлений фасад приміщення, відреставроване центральне панно, яке вважається своєрідною візитною карткою Палацу, великий і малий зали, замінене освітлення, встановлена нова звукова акустика.

Зовсім інший вигляд матиме площа перед Палацом. Вона буде викладена різнокольоровою плиткою. У різних місцях функціонуватимуть дитячі майданчики, по всьому периметру будуть встановлені лавочки для батьків.

Загалом, Палац, який не ремонтувався 20 останніх років, отримає друге життя. Він знову стане витребуваним як для проведення масових заходів, так і концертів за участю вітчизняних і зарубіжних зірок. У ньому продовжуватиме жити така добра традиція, як вручення атестатів зрілості та дипломів випускникам міських навчальних закладів. І найголовніше – буде де працювати творчим колективам, самодіяльним митцям, юним талантам, у тому числі, дітям працівників Черкаського ПАТ «Азот».
Не забувають на підприємстві й про інші об’єкти соціально-культурної сфери. Цього року, як і було обіцяно, реанімували роботу спортивного комплексу. Нині його відкрито для усіх охочих, які можуть займатися спортом у цілій низці спортивних секцій. Паралельно проводиться капітальний ремонт споруди. Зокрема, заплановано замінити покрівлю та вітражі у залі, де проводились змагання з волейболу. Будуть також відремонтовані санвузли, поновлена прилегла територія. Намічено витратити майже 2,5 мільйона гривень на ремонт п’яти гуртожитків, які знаходяться на балансі товариства. На трьох уже відремонтовано покрівлю, на решті – проводяться роботи.

Євдокія Мацокіна.

Возврат к списку